Stambyte i Södermalm

Välkommen till Bp Rörservice AB!

Behöver du professionell hjälp med stambyte?

Bp Rörservice är baserad på Skärholmen utanför Stockholm och utför stambyte och badrumsrenovering. Vi är dessutom duktiga på montering av storkök och rörservice på restaurang. Vi ser till att ditt hem eller dina lokaler håller sig fräscha och fungerande dygnet runt.

Gamla rör? Satsa på stambyte

Efter ett trettiotal år brukar rören i en byggnad eller fastighet vara så slitna att de behöver bytas ut helt. Ibland går det att enbart reparera vissa av rören, men i de flesta fall bör ett stambyte göras. Stambyten innebär att hela rörsystemet byts ut, detta tar ett tag och under tiden det görs kan byggnaden inte vara bebodd. Vi gör dock snabba stambyten med extrem noggrannhet, så att du och de medboende kan återgå till det normala livet inom kort. Tänk på att stambyten är mycket viktiga för att slippa fuktskador, läckande rör och konstiga skiften i varm- och kallvatten i kranarna.

Service och montering på restauranger

Många av våra kunder är restaurangägare som behöver ett välutrustat kök och fungerande avloppssystem på en mycket hög nivå. Vi levererar montering av storkök och utför service och rörinstallationer på krogar och restauranger, så att din verksamhet ska kunna hållas igång utan bekymmer. Oss kan du lita på, och våra rörsystem också!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bp Rörservice AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Stambyte i Södermalm

Renovera ditt badrum

I badrummet behöver du verkligen en kunnig VVS-montör som vet exakt hur rören ska läggas. Vi är mycket duktiga på området och renoverar ditt badrum med glädje och hjärta. Få det där lyxiga badrummet som du länge velat ha. Vi håller oss till din tidsram och levererar förstklassiga resultat som andas både funktionalitet och kvalitet. Berätta vad du har tänkt dig till ditt badrum, så kan vi interagera med andra leverantörer av kakel och plattor. Behöver du eldragningar bistår vi med dessa kontakter också.

Våra tjänster

Montering storkök - Bp Rörservice AB

Montering storkök

Badrumsrenovering - Bp Rörservice AB

Badrumsrenovering

Rörservice restaurang - Bp Rörservice AB

Rörservice restaurang

Stambyte - Bp Rörservice AB

Stambyte

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Den snabbaste och mest prisvärda rörinstallationen

Våra rörmokare och VVS-installatörer är experter inom varje område som rör service och montering. Vi arbetar snabbt och effektivt, ger kvalitet till rimliga kostnader. Att få fungerande rör ska vara en självklarhet för både privatpersoner och företag, och är inget som ska behövas väljas bort för prisets skull. Samtliga av våra rörmokare är välutbildade med stor kompetens som sitter i ryggraden.

Kontakta oss

Alla våra produkter vi arbetar med är kvalitetsprodukter som håller måttet och standarden. Detta för att vi ska kunna utföra våra installationer på ett korrekt sätt och få dem att hålla under mycket lång tid framöver. Kontakta oss för hjälp med rörservice redan idag! Telefon: 070-0947112 Mail: info@bprorservice.se, branislav@hotmail.com